Foto: Iselin Tara Rathke

Motgift: – Kjetil Rolness er en kontrær klovn

LIKTE DU Sylvi Listhaugs 8. mars-kronikk, kommer du til å ELSKE dette Smil&Gift-intervjuet med Kjetil Rolness! Da NATT&DAG møtte den engasjerte samfunssdebattanten på Lorry for reinsdyrkaker og komplisert IPA og la en tikroning på jukeboxen kom det velkjente toner ut, men er dette fortsatt noe folk danser til? VI PLUKKET opp røret og ringte feministene på telefonlista for å finne ut hvordan folk der ute reagerer på påstander om at menn lever i en undertrykkende feministstat der middelklassemuslimer flykter til Syria og Jan Kjærstad føler seg programforpliktet til å ligge med stygge kvinner. Feltet viste seg å være noe delt – […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X