Foto: Iselin Tara Rathke

Motgift: – Kjetil Rolness er en kontrær klovn

LIKTE DU Sylvi Listhaugs 8. mars-kronikk, kommer du til å ELSKE dette Smil&Gift-intervjuet med Kjetil Rolness! Da NATT&DAG møtte den engasjerte samfunssdebattanten på Lorry for reinsdyrkaker og komplisert IPA og la en tikroning på jukeboxen kom det velkjente toner ut, men er dette fortsatt noe folk danser til? VI PLUKKET opp røret og ringte feministene på telefonlista for å finne ut hvordan folk der ute reagerer på påstander om at menn lever i en undertrykkende feministstat der middelklassemuslimer flykter til Syria og Jan Kjærstad føler seg programforpliktet til å ligge med stygge kvinner. Feltet viste seg å være noe delt – […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.