Mann lager falske selvhjelpsbøker og plasserer dem i bokhandler

Spilloppmakeren Jeff Wysaski lever av å legge ut fjasete sprell på bloggen sin. Tidligere har han plassert egenproduserte seksjonsskilt i bokhandler, nå har han laget cover til selvhjelpsbøker og plassert dem i bokhandler rundt om i Los Angeles. Blant bøkene er Dr. Pinder Chipps erfaringer fra livet som far til to tenåringskentaurer og Lord Bing Shipleys guide til menneskeofring. Nå som Tronsmo skal flytte trenger man litt latter i hverdagen. Kjør bokhumor: via obviousplant.tumblr.com

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X