Klikk! improviserer og bygger opp klubbmusikk på klubben

Njål Paulsberg spiller synth i Young Dreams og Advanced Language, og er en slags frontfigur i Put Your Hands Up For Neo-Tokyo. For en måned siden  lanserte han klubbkonseptet Klikk!, hvor han og Tobias Urhaug – eller DJ Tobii – improviserte frem klubbmusikk. Lørdag er det ny Klikk!-kveld på Landmark i Bergen, denne gangen med anerkjente Pandreas. Dere lager musikken på klubben.Hvordan skiller Klikk! seg fra en vanlig klubbkveld? – Det som skiller Klikk fra en vanlig klubbkveld, er at vi lager improvisert musikk der og da. Det skaper en egen energi i rommet. Hvordan er det å jobbe med maskinen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X