Hva med et iPhone-case som ser ut som Patrick Batemans vistittkort?

Gode technyheter for folk som liker å fremstå som idioter.

b
a

De fleste husker vel scenen fra American Psycho hvor psykopat og Huey Lewis and the News-entusiast Patrick Bateman og likemenn sammenligner visittkort. Nå kan tydeligvis også lekmann briljere med noe som ligner på Batemans kort – «that’s bone. And the lettering is something called Silian Rail».

patrick-bateman-phone-case

Som sosial markør er det litt som å ha Pulp Fiction-plakaten på gutterommet: Et trygt og gjenkjennelige nikk mot en av populærkulturens mest avholdte, men også kontroversielle, filmer. I tillegg til å sette deg i et godt lys, stiller American Psycho-casen også noen interessante spørsmål: Hvem er du egentlig? Skjuler det seg en plaget (men kjekk!) psykopat med masochistiske trekk under den tilforlatelig plasserte bøttehatten? Når iPhone-metallet treffer glassbordet på vors, glimter det også til i et øksehode skjult i de lyseblå pupillene dine? Er svetten som pipler frem i sosiale sammenhenger et tegn på undertrykt sosialrealistisk raseri, mer enn et tegn på overkokt sosial afasi?

Det er mye godt skjult kapital i et skikkelig fett iPhone-case.

Tips: Hvis du virkelig vil vise deg frem fra din beste side, kan du slenge på denne IMDB-trivaen samtidig som du slenger mobilen verdensvant over til den nysgjerrige kompisen din:

Fonten på kortet er faktisk ikke en ordentlig font, men ble oppfunnet av forfatteren Bret Easton Ellis. Fonten som brukes i filmen er faktisk Garamond Classico SC.