Hva med et iPhone-case som ser ut som Patrick Batemans vistittkort?

De fleste husker vel scenen fra American Psycho hvor psykopat og Huey Lewis and the News-entusiast Patrick Bateman og likemenn sammenligner visittkort. Nå kan tydeligvis også lekmann briljere med noe som ligner på Batemans kort – «that's bone. And the lettering is something called Silian Rail». Som sosial markør er det litt som å ha Pulp Fiction-plakaten på gutterommet: Et trygt og gjenkjennelige nikk mot en av populærkulturens mest avholdte, men også kontroversielle, filmer. I tillegg til å sette deg i et godt lys, stiller American Psycho-casen også noen interessante spørsmål: Hvem er du egentlig? Skjuler det seg en plaget (men kjekk!) psykopat med masochistiske trekk […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X