Hva med et iPhone-case som ser ut som Patrick Batemans vistittkort?

De fleste husker vel scenen fra American Psycho hvor psykopat og Huey Lewis and the News-entusiast Patrick Bateman og likemenn sammenligner visittkort. Nå kan tydeligvis også lekmann briljere med noe som ligner på Batemans kort – «that’s bone. And the lettering is something called Silian Rail». Som sosial markør er det litt som å ha Pulp Fiction-plakaten på gutterommet: Et trygt og gjenkjennelige nikk mot en av populærkulturens mest avholdte, men også kontroversielle, filmer. I tillegg til å sette deg i et godt lys, stiller American Psycho-casen også noen interessante spørsmål: Hvem er du egentlig? Skjuler det seg en plaget (men kjekk!) psykopat med masochistiske trekk […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.