Syv by:Larm-artister viser klær fra nordiske designere

Unge Ferrari x Karoline Bakken Lund Alo Wala x Nina Agerup Anna of the North x Admir Batlak Skjørt, Charlie May Finding Muzyamba x HAAL  Sko, Adidas Okay Kaya x Freya Dalsjø Kimichi x Mardou&Dean Sasha Siem x Elisabeth Stray Pedersen T-skjorte, Tuss Soundtrack:

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X