Foto: Christian Belgaux

29 grunner til at klikkhoring er bedre enn papiravis

Såkalt serriøs journalistikk har alltid gått hånd i hånd med det som egentlig selger aviser, som horoskoper, tabloide oppslag, samlivsspalter og sudoku. Hvordan skal den nå klare seg, om ingen vil kjøpe aviser lenger og annonsørene heller vil putte pengene sine andre steder? Kan den kattevideoen du klikket på finansiere en sak om bydelspolitikk? NATT&DAG tar et skråblikk på noen trender i den nye nettjournalistikken. ​STEIN – SAKS – PAPIR – NETT Det er ikke mange år siden den tradisjonelle dagsavisen laget av papir fortsatt var lønnsom. I 2003 gikk for eksempel VG med hele 349 millioner i overskudd, og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X