Foto: Christian Belgaux

29 grunner til at klikkhoring er bedre enn papiravis

Såkalt serriøs journalistikk har alltid gått hånd i hånd med det som egentlig selger aviser, som horoskoper, tabloide oppslag, samlivsspalter og sudoku. Hvordan skal den nå klare seg, om ingen vil kjøpe aviser lenger og annonsørene heller vil putte pengene sine andre steder? Kan den kattevideoen du klikket på finansiere en sak om bydelspolitikk? NATT&DAG tar et skråblikk på noen trender i den nye nettjournalistikken. ​STEIN – SAKS – PAPIR – NETT Det er ikke mange år siden den tradisjonelle dagsavisen laget av papir fortsatt var lønnsom. I 2003 gikk for eksempel VG med hele 349 millioner i overskudd, og […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.