Ny, redesignet utgave av NATT&DAG ute nå!

Det rykende ferske magasinet ruller ut på gata as we speak, og her er noen smakebiter på hva du kan vente deg: KLIKKHORE: Verdens yngste yrke Kan den kattevideoen du klikket på finansiere en sak om bydelspolitikk? NATT&DAG tar et skråblikk på noen trender i den nye nettjournalistikken. KJELL HEBDO: Satire ingen trenger å dø for Er du for ytringsfrihet, men vil ikke såre noen? Synes du det er vanskelig å ta standpunkt i karikaturstriden? Vi har laget satire tilpasset de av oss som ikke synes det er gøy når det går utover andre. Satire som istedet for å kritisere […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X