Kommentar: – «Gode råvarer» er egentlig et godt markedsføringsknep brukt for å lure IDIOTER

Hei folkens nå i det siste har det vært mye snakk om «gode råvarer» osv så la meg bare få oppsummere et par tanker om denne debatten, Svein Strømmen-style så bare heng med i to sekunder, dette kommer til å rase avgårde i en heidundrende fart. Nå for tida er det mange som er opptatt av «gode råvarer» og at de ikke vil spise «ferdigmat» fordi de liker «gode råvarer» og ikke «ferdigmat». Men jeg lurer på om alle som driver og babler i vei på Joacim Lund-vis om «gode råvarer» har tenkt på en liten ting: Og det er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X