Jeg, meg og Charliene: Vi testet Facebook-statuser av «kulturugler på 40+»-generatoren

Nest etter helgeportrettet, som vi allerede har laget en mal til, er en av de vanligste formene for meningsfylte skriverier den som skjer i Facebook-statusene til menn på 40+ i kultursektoren. Dessverre er denne formen for ytring mest vanlig like før midnatt, i den såkalte meningstimen, så NATT&DAG har derfor gått til innkjøp av meningsroboten P.A.L. 3000 for å kunne publisere meningfulle godbiter døgnet rundt. Vi har stilt P.A.L. 3000 i jeg-modus, matet den med et par kule meninger om ytringsfrihet og annen metadata om utdanning, profesjon og sosial status. Ut kom denne kommentaren: DEN 14. FEBRUAR 1989 utstedte Ayatollah Khomeini […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.