Guide: Hvordan feire Valentine’s som kjendisparene

Det er DEN dagen igjen! Hva skal du i kveld? Finne på noe med typen/dama, gubben/kjerringa eller kanskje be ut en du har et ekstra godt øye til? Er jo Valentine’s! Men hvaforno’ romantisk skal man finne på, a? Kino og Peppes i år igjen? Sliter du med å få den romantiske ånden over deg? Frykt ikke, NATT&DAG vet råd. Hvorfor ikke tilbringe en aften som et ekte kjendispar? Vi har vært i kontakt med noen av landets fremste kjendispar, og utarbeidet den ultimate Valentine’s-guiden for deg og din kjære. Det hele er såre enkelt: velg hvilket par dere helst […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X