Gresk kunstner med EU-kritisk seddelbombing

Den greske kunstneren Stefanos har i sitt prosjekt Euro Banknotes Bombing gjort endringer på eurosedler av forskjellig valør i et forsøk på å vise hvordan den finansielle krisen i Hellas påvirker landets innbyggere, og hvem som har skylden. Stefanos skal det siste året ha tegnet på sedlene, scannet de for dokumentasjon, og så brukt de modifiserte orginalene som ordinære sedler. – Gjennom å hacke sedlene benytter jeg et europeisk dokument som er i grenseoverskridende sirkulasjon, inkludert Hellas. På den måten kan jeg bombe offentlig eiendom fra mitt eget, trygge hjem, uttaler Stefanos til nettstedet Designboom. NATT&DAG har tidligere begitt seg ut på seddelbombing, om enn […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X