Gresk kunstner med EU-kritisk seddelbombing

Den greske kunstneren Stefanos har i sitt prosjekt Euro Banknotes Bombing gjort endringer på eurosedler av forskjellig valør i et forsøk på å vise hvordan den finansielle krisen i Hellas påvirker landets innbyggere, og hvem som har skylden. Stefanos skal det siste året ha tegnet på sedlene, scannet de for dokumentasjon, og så brukt de modifiserte orginalene som ordinære sedler. – Gjennom å hacke sedlene benytter jeg et europeisk dokument som er i grenseoverskridende sirkulasjon, inkludert Hellas. På den måten kan jeg bombe offentlig eiendom fra mitt eget, trygge hjem, uttaler Stefanos til nettstedet Designboom. NATT&DAG har tidligere begitt seg ut på seddelbombing, om enn […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.