Gatelangs: Lille Øvregate

Byen handler om fotgjengere. Og om syklister. Vi eier byen, kan vi tenke, selv om det ikke virker slik, og burde kreve vår rett med rak rygg: Gå sakte over fotgjengerovergangene der bilene står i kø og venter; sykle foran bilene (det går dessuten fortere også, ofte, der sjåførene står på stedet hvil med motoren på tomgang mens eksosrøret spyr ut avfallsstoffer og radioen spyr ut hits fra de siste fire tiår og de selv spyr ut eder og galle hver gang trafikklyset på nytt skifter fra grønt til rødt uten at de kommer seg av flekken); krysse gaten også […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X