Gatelangs: Kong Oscars gate

Den som leter, skal finne svar. Og er man oppmerksom vil man saktens fortsatt kunne finne spor etter Kong Oscars gate sine velmaktsdager: Fremdeles står deler av lindealléen som Hans Tank en gang plantet langs begge sider i forlengelsen av gaten, i retning Kalfaret. De eldgamle trærne ligner elefantben – knokler, rynker, utvekster – og blir av Grønn Etat (eller hvem det nå er som har ansvaret for denne delen av bybildet) jevnlig trimmet for ikke å vokse seg for store for fotgjengere eller bilister. Dessuten står Stadsporten fortsatt relativt rakrygget, skjønt dens funksjon som eneste inngangsport for innfartsåren til […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X