Gatelangs: Danmarks plass

Med flerfoldige felt i alle retninger, et endeløst fargespill mellom de kontinuerlig skiftende lyssignalene i rødt, gult og grønt og 60-70.000 biler som suser gjennom Europavei 39 hvert eneste døgn er Danmarks plass et av Nordens desidert mest trafikkerte veikryss. Giftlokket som med jevne mellomrom senker seg over Bergensdalen generelt – og Danmarks plass spesielt – kan sees på lang avstand som noe håndfast, nærmest: tett tåke, smog; blandingen består av nitrogendioksid og svevestøv og andre ting man helst ikke skal trekke ned i lungene. I januar 2010 hadde Bergen den dårligste luftkvaliteten i hele Europa, og flere ganger senere […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X