Fenomenet @martinOdegaard1 svarer leserne: – Så lenga jeg er i stand til å jage kula, så skal kula jages …

I forrige uke sendte vi en twitter-DM med intervjuforespørsel til @MartinOdegaard1, og fikk overraskende nok positivt svar. Heldigvis fikk vi også avtalt en nytt intervju, denne gangen med svar direkte fra leserne på NATT&DAGs Facebook- og Twitter-side. Andreas: Liker du sodd? – Aldri smakt, men liker suppe så det er sikkert godt. Hvis mange spiser det er det jo sikkert en grunn til det, tenker jeg da. Gaute: Hvordan går det med spansken? – Bueno! Eller er det bien. Det går bra i hvert fall. Truls: Hva følte du da det gikk opp for deg? – Det er klart det var […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X