Fem grunner til å hate den nye Østbanehallen

Fra vinduet i NATT&DAG-skyskraperen så vi ned på tigerstatuen og byrådsleder Stian Berger Røsland. Han holdt en rask tale i kulda, klippet den røde snoren, og lot folket strømme inn til «et bredt spekter av kvalitets- og servicebevisste forretninger og restauranter», inkludert ny mathall, en gigantisk lysinstallsjon og tre ni meter høye trær. Etter å ha brukt det siste halvannet året på å irritere oss over å måtte gå helt bort til Storgata for å finne Mc'ern, tok vi heisen ned for å finne ut om dette kan tilgis. Det kunne det ikke. Her er fem gode grunner til å […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X