Dronepilot Brandon Bryant: – Vi feiret hverandres drap

– JEG ER MYE ISOLERT og holder meg for meg selv om dagen. Jeg er nesten ikke sammen med folk. Brandon Bryant må av og til avbryte intervjuet for å roe ned hunden Bayern, som høres bjeffende i bakgrunnen. Den tidligere dronepiloten skulle egentlig vært i Norge nå, men på grunn av psykiske vansker og depresjon ble han hjemme i Missoula, Montana. Den uunngåelige distansen til hans grusomme fortid som massedrapsmann forsterkes gjennom at vi må kommunisere gjennom Skype. Brandon er selv opptatt av at mennesker skal møtes ansikt til ansikt, og snakke med hverandre om sine problemer. DET VAR […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X