Foto: Rahman Akhtar Chaudhry

Det norske Sadboys-miljøet: – Bøttehatten er vår hijab

SADBOYS ER DEN svenske rapperen Yung Leans crew bestående av ham selv og andre rapfenomener i nordisk undergrunnsrap som Yung Sherman og Yung Gud. Men begrepet brukes også om det stadig voksende fanmiljøet som har samlet seg rundt rapkollektivet. Den kultlignende bevegelsen begynte i det små på diverse nettfora, men har i dag spredt seg langt utenfor Nordens grenser. – Alle er så jævlig ironiske Yung Lean er i Oslo for å gjeste Blå. Før kveldens konsert møter NATT&DAG fire medlemmer av det selvutnevnte norske «Sadboys-miljøet»: Marius Haugstad (16), Stefan Hjort (17) Luka Dyrnes (16) og Miriam Naoum (16), elever ved Foss og Oslo […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X