Broen slipper låt om voksne menn som legger an på unge jenter

Samfunnskritiske tekster og en frodig miks av britpop, hip-hop, syrepunk, Paul Simon, spoken word og vestafrikansk rytmikk? Hva er dette? En algoritme-generert beskrivelse av «hipstermusikk i 2015» basert på en ordsky utledet av spesielt utvalgte tvitrere fra et subkulturelt kulturbelte i nord-London? NEI! Feil. Er det prioriteringslista til nobelkomiteen før neste Nobelkonsert? Ja. Det stemmer. Men det er også en nogenlunde presis beskrivelse av Broen; et vanskelig plasserbart ensemble med medlemmer fra band som Your Headlights Are On, Snøskred og Moskus. Bandet ble nominert til Årets Konsert i NATT&DAGs Trondheimprisen etter en fantastisk konsert på Trondheim Calling.  20. februar kommer debutalbumet «Yoga». I dag slippes […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.