Broen slipper låt om voksne menn som legger an på unge jenter

Samfunnskritiske tekster og en frodig miks av britpop, hip-hop, syrepunk, Paul Simon, spoken word og vestafrikansk rytmikk? Hva er dette? En algoritme-generert beskrivelse av «hipstermusikk i 2015» basert på en ordsky utledet av spesielt utvalgte tvitrere fra et subkulturelt kulturbelte i nord-London? NEI! Feil. Er det prioriteringslista til nobelkomiteen før neste Nobelkonsert? Ja. Det stemmer. Men det er også en nogenlunde presis beskrivelse av Broen; et vanskelig plasserbart ensemble med medlemmer fra band som Your Headlights Are On, Snøskred og Moskus. Bandet ble nominert til Årets Konsert i NATT&DAGs Trondheimprisen etter en fantastisk konsert på Trondheim Calling.  20. februar kommer debutalbumet «Yoga». I dag slippes […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X