Foto: Signe Fuglesteg Luksengard

Bildeserie #2: Trondheim Calling

Festivalen Trondheim Calling gikk av stabelen i helgen, og samlet publikum og artister til det femte året med konserter og konferanser. NATT&DAG var der, oganmeldte alt, fra dørvaktene og konsertene til lokalene og øl-salget! Se bilder fra helgens Trondheim Calling i bildegalleriet under, eller ENDA FLERE bilder HER! [nggallery id=844]  

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X