What’s brewing: – Absurd å skulle reklamere for en ølfestival i Norge

Les begrunnelsen for nominasjonen og stem på din favoritt til Årets arrangement her. Hvorfor er What’s brewing nominert til årets beste arrangement? – Det vet vi ikke. Var det ikke NATT&DAG som nominerte oss? Vi håper vi ble nominert på grunn av vårt fokus på kvalitet i alle ledd. Vårt mål var å levere en festival med håndverksbryggerier fra fjern og nær, god lokal mat og musikk, og en skikkelig gjennomført festivalopplevelse fri for lange do- og barkøer. Tou Scene kan også ha vært utslagsgivende. Et mer passende lokale enn ett 100 år gammelt bryggeri skal man lete lenge etter når en skal arrangere ølfestival. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.