Ukens High Five: Eline Lund Fjæren

Hver uke high fiver NATT&DAG noen som fortjener det – og spør om det du ikke visste du lurte på. Eline Lund Fjæren vant NATT&DAGs Osloprisen for debutromanen Ung jente, voksen mann fra 2013, og lanserte den (vanskelige?) andreromanen Klokken og sengen på torsdag, som NATT&DAGs anmelder mener er «en utfordrende bok som bekrefter hennes posisjon som en av landets mest interessante unge forfattere». I anledning utgivelsen svarer hun på noen flåsete spørsmål. Har du kalt den nye romanen Klokken og sengen for å komme unna de evinnelige spørsmålene om hvem som eeeeegentlig var ung kvinne og voksen mann i debuten Ung kvinne, voksen mann fra […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.