Ukens High Five: Eline Lund Fjæren

Hver uke high fiver NATT&DAG noen som fortjener det – og spør om det du ikke visste du lurte på. Eline Lund Fjæren vant NATT&DAGs Osloprisen for debutromanen Ung jente, voksen mann fra 2013, og lanserte den (vanskelige?) andreromanen Klokken og sengen på torsdag, som NATT&DAGs anmelder mener er «en utfordrende bok som bekrefter hennes posisjon som en av landets mest interessante unge forfattere». I anledning utgivelsen svarer hun på noen flåsete spørsmål. Har du kalt den nye romanen Klokken og sengen for å komme unna de evinnelige spørsmålene om hvem som eeeeegentlig var ung kvinne og voksen mann i debuten Ung kvinne, voksen mann fra […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X