Foto: Ida Madsen Hestman

Tryner fra filmfestivalen i Tromsø

Vår utegående reporter har fanget liv og fjes utenfor kinomørket, i en bildeserie som møysommelig dokumenterer alt fra profilerte filmkritikere til sagnomsuste filmklubbfyrster til mindre berømte hjemmekinobaroner. (Alle skal med.) Sjekk ut bildeserien: [nggallery id=835]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X