Trendy tissemenn hos Rick Owens FW15

SESONGENS HERREMOTEUKER er midtveis, og sist torsdag presenterte goth-guru Rick Owens sin høstkolleksjon. Blant sedvanlige draperinger åpenbarte det seg et nakensjokk, der strategisk plasserte utskjæringer viste et utvalg peniser. Stuntet har på to korte dager blitt viet massiv PR-oppmerksomhet verden over, men designeren tar det selv ganske kuli – i forkant av visningen uttalte han til style.coms Tim Blanks at 'selskapet ble jo bygget på jeg som pisset', med hentydning til voksstatuen av en urinerende Rick Owens. MOTEBRANSJEN er ikke sart, og har tidligere blitt eksponert for utallige brystvorter, rumper – og også peniser. På tidlig 2000-tall grunnla tidligere club-kids Traver […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X