Trendy tissemenn hos Rick Owens FW15

SESONGENS HERREMOTEUKER er midtveis, og sist torsdag presenterte goth-guru Rick Owens sin høstkolleksjon. Blant sedvanlige draperinger åpenbarte det seg et nakensjokk, der strategisk plasserte utskjæringer viste et utvalg peniser. Stuntet har på to korte dager blitt viet massiv PR-oppmerksomhet verden over, men designeren tar det selv ganske kuli – i forkant av visningen uttalte han til style.coms Tim Blanks at ‘selskapet ble jo bygget på jeg som pisset’, med hentydning til voksstatuen av en urinerende Rick Owens. MOTEBRANSJEN er ikke sart, og har tidligere blitt eksponert for utallige brystvorter, rumper – og også peniser. På tidlig 2000-tall grunnla tidligere club-kids Traver […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.