Foto:

Topp 10 ting å oppleve i Tromsø under TIFF

10. Seltitting Er du lei vanlig kino, kan du dra og se på seler i Polaria, som ligger 500 meter fra sentrum. Ryktene skal ha det til at stedet er litt nedslitt, men de har tross alt seler som du kan se på. Ikke nok med det, de har en egen utstilling om snakkende skjell. Du trodde sikkert slike bare fantes i Den Lille Havfruen, men de finnes altså på ordentlig. En annen interessant utstilling/forestilling heter Vår syntetiske hverdag. «Kunstnere og forskere har gått sammen for å gjøre et vanskelig tema lettere å forstå», heter det i beskrivelsen. Dette høres litt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X