Tips fra TIFF: Sex-skrekk, Nas-dokumentar og norsk «Boyhood»

Brødre (regi: Aslaug Holm, 2015) Dokumentaren Brødre er en ærlig og varm beretning om to brødres oppvekst med mengder av glimt i øyet – en slags norsk Boyhood, med smalt budsjett. Selv om Linklaters versjon holdt ut lengre, har også Aslaug Holms prosjekt om sine egne sønner vart over flerfoldige år: «Jeg er dritlei den jævla filminga di. Det er faen meg ti år siden du starta. Det er som et galehus», utbryter Markus når han er i tenårene. Holm har basert seg på imponerende mye materiale fra Lukas og Markus' liv. Flere ganger har hun også fanget gull-øyeblikkene: En fantastisk målscoring, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X