Statsteatret: – Mørk humor om fornorskningspolitikken og samehets

Les begrunnelsen for nominasjonen og stem på din favoritt til Årets beste scenekunst her. Per Kjerstad, hvorfor tror du vi har nominert deg og resten av Statsteatret til Stavangerprisen? – Jeg tror dere har nominert oss fordi vi i Statsteatret med 1814- En western fra vidda har skapt et nytt scenisk språk som kommer til sin fulle rett. Samtidig har vi brukt sylskarp og mørk humor for å fortelle en dypt alvorlig historie om et litt oversett kapittel i norsk historie, nemlig fornorskningspolitikken og den påfølgende samehetsen. Hva kjennetegner Stavangers scenekunstmiljø, etter deres mening? – Stort mangfold og hyppige forestillingen og […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.