Moteåret 2014 oppsummert: sexskandaler, normcore og overgrep

Nicolas Ghesquiere for Louis Vuitton Etter mer enn et tiår forlot Marc Jacobs motehuset, mens tidligere Balenciaga-designer Nicolas Ghesquiere tok over sjefsstolen. Debutkolleksjonen, FW14, var en av sesongens sterkeste, med Ghesquieres A-formede signatursilhuetter, paisley-mønster og lær. 70talls-odyssén fortsatte med vårkolleksjonen, hvor krokodilleskinn var byttet ut med brodert fløyel. American Apparel sparket Dov Charney Helt siden American Apparels tidlige år har det versert rykter om Dov Charney. I juni mistet grunnleggeren jobben, etter en omfattende granskning, hvor både nakenfilmer, økonomisk utroskap og seksuell trakassering ble avdekket. Den offentlige oppvasken har fulgt selskapet gjennom hele 2014, med trusler om både nedleggelse og søksmål. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X