Foto:

Misgina Ghebremeskel: – Jeg var avhengig av nugatti fra jeg var 8 til jeg var 15 år

Les begrunnelsen for nominasjonen og stem på din favoritt til Årets navn her. Meld deg på Årets Beste Fest (Osloprisen etterfest) her! Hvorfor er du nominert? – Fordi NATT&DAG mente at jeg fortjener det. Ikke misfortå, jeg leker ikke ydmyk. Jeg og Angst-venna har uten tvil gjenopplivet Strøget, men det er ikke noe jeg tenker mye på, og trodde hvertfall ikke at noen andre gjorde det. Jævlig gøy å bli nominert. Hvem takker du for at du er kommet dit du er i dag? – Listen er lang som faen, men jeg skal prøve å holde meg kort. Først og fremt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X