Jenny Kinge: – Oslos kunstscene bærer preg av ikke-hierarkiske holdninger

Les begrunnelsen for nominasjonen og stem på din favoritt til årets arrangement her. Meld deg på Årets Beste Fest (Osloprisen etterfest) her!  Hvorfor er Oslo Art Weekend nominert? – Det er et arrangement som samler og synliggjør det beste av hva samtidskunstscenen i Oslo har å by på, og fortjener absolutt en slik påskjønnelse. Hvordan gikk selve avviklingen av arrangementet? –  Det var fullt fres, tett med utstillingsåpninger og andre arrangementer. De involverte visningsstedene fortalte begeistret om svært gode besøkstall helgen igjennom, hvor folk utenom det trofaste kunstpublikumet også lot seg lokke med. Alt i alt en sjarmerende lokal affære som bød på […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.