Ingeborg Selnes: – Nesten litt trist å være nominert

Les begrunnelsen for nominasjonen og stem på din favoritt til Årets navn her. Hvorfor har vi nominert deg? – Å være nominert til pris for at man legger til rette for at sykehjemsbeboere skal kunne ta seg en utepils, få oppleve kultur og oppleve hverdagen litt mindre institusjonspreget, er nesten litt trist. Vi tenker alt for ofte på de eldre som en egen gruppe mennesker, og som vi ikke omgås.  Det er de unge, det raske og det nye vi hyller og verdsetter i samfunnet vårt. Jeg er veldig, veldig glad for at NATT&DAG har valgt å nominere Paulus og viser […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X