Hanne Mugaas: – Man når flere på Facebook enn på NRK Rogaland

Les begrunnelsen for nominasjonen og stem på din favoritt til Årets navn i Stavanger her. Hvorfor er du nominert til årets navn?  – Jeg regner med at det er fordi Kunsthallen og jeg har vært veldig synlig i media i sommer i forbindelse med salget av Hepworth-skulpturen. Men jeg tror at det først og fremst er fordi jeg tilfører noe nytt og positivt i Stavanger. Salget fikk mye presseoppmerksomhet. Hva var det kritikerne ikke forstod, etter din mening? – Viktigheten av at kunsten må være aktiv og formidlende. Når man mener at ett bortgjemt kunstverk er viktigere enn en aktiv kunstinstitusjon […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X