Foto: Redaksjonen

Espen Yung Svendsen: – Vi mangler bare KFC, Taco Bell og et Grandiosa-utsalg

Les begrunnelsen for nominasjonen og stem på din favoritt til Årets klubbkonsept her. Hva er ditt beste klubb-minne fra årets som gikk? – Har blitt familiefar og en tøffelhelt, så har ikke fått opplevd så mange klubber som andre år. Men da André Bratten spilte opp til dans under Numusic 2014 sitter friskt i minne. Hvorfor tror du vi har nominert Tou scene? – Først og fremst har Tou Scene de perfekte klubbing-fasilitetene. Et gammelt øl-bryggeri helt tilbake fra 1800-tallet, med industrielle vegger og rør i takene, som skaper en perfekt og internasjonal ramme rundt undergrunnsklubber som dette. I tillegg satset […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X