Foto: Redaksjonen

Espen Yung Svendsen: – Vi mangler bare KFC, Taco Bell og et Grandiosa-utsalg

Les begrunnelsen for nominasjonen og stem på din favoritt til Årets klubbkonsept her. Hva er ditt beste klubb-minne fra årets som gikk? – Har blitt familiefar og en tøffelhelt, så har ikke fått opplevd så mange klubber som andre år. Men da André Bratten spilte opp til dans under Numusic 2014 sitter friskt i minne. Hvorfor tror du vi har nominert Tou scene? – Først og fremst har Tou Scene de perfekte klubbing-fasilitetene. Et gammelt øl-bryggeri helt tilbake fra 1800-tallet, med industrielle vegger og rør i takene, som skaper en perfekt og internasjonal ramme rundt undergrunnsklubber som dette. I tillegg satset […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.