Foto: Espen Iden

– Du var stolt av meg da jeg begynte å pule

Leo: Du sa du rappet. Og jeg var sånn: «Woot, tror ikke på deg, freestyle da.» Og tenkte «han er sikkert jævlig dårlig». Vågard: Haha, det er sant, jeg husker det! Leo: Det må ha vært i 98 eller 99? Det var en sånn Future-event, nede med Vic’en nede i veien der. Jeg sa til DJ-en: «Sett på en beat», så freestylet du sånn ti, femten minutter. Jævlig fett, man. Et eller annet sånn «terrorist, knekke purken som en kvist». Vågard: Jeg husker jeg slang jævlig mye tidig drit om alle de som stod der. Leo: Ja, det var cool, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X