Foto: Ida Madsen Hestman

Fire i forbifarten og én Jan Eggum kårer det beste og verste fra TIFF

Hans Olav Aarvik, student Beste filmopplevelse – Kanskje Master of the Universe, fordi tematikken er veldig spennende. Den krever kanskje at man engasjerer seg litt ekstra, men jeg er en veldig engasjert person, så den funket veldig bra for meg. Dårligste filmopplevelse – En av de kunstfilmene som heter Leave it in the Water (i kunstfilmprogrammet Beyond Horizons, journ.anm.). Utrolig moraliserende, og den har veldig dårlige kilder. Det er nesten propaganda. Beste festivalminne – Ligge i senga.   Jan Eggum, festivalveteran (spiller litt musikk også) Beste filmopplevelse – Nå har jeg bare sett tre. En kinesisk som jeg ikke husker […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X