Anmeldelse: Maria Navarro Skaranger – «Alle utlendinger har lukka gardiner»

Mariana går i 8. klasse på Romsås ungdomsskole i Groruddalen øst for Oslo, heter chica_chile_norge@hotmail.com på msn og har en storebror som sitter i fengsel. Det er svidde fiskepinner til middag, en liten grønn bibel under hodeputa og One Tree Hill på TV. Marina er forelsket i Mu2 (han heter egentlig Muhammed, men det er fire av dem på skolen, derfor Mu2), hun melder seg på dansegruppa under Internasjonal uke og hver dag er en krig med Dardan-gjengen som ypper til bråk med alt og alle. Ikke så veldig langt unna et helt vanlig tenåringsliv, med andre ord. Skillet mellom […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X