Anmeldelse: Eline Lund Fjæren – «Klokken og sengen»

I EN ETTROMSLEILIGHET i Bergen skal bokens hovedperson og jeg-forteller starte et nytt liv. Hun føler seg ferdig og avlyst. Det nye livet handler mye om rutiner: joggeturer, havregryn til frokost, persienner ned, persienner opp, pulverkaffe, oppvask (én kopp, én tallerken, én kniv) og svømming. «Viktigheten, eller nødvendigheten av rutiner, av gjentagelser: en danselærer snakket om det, hun hadde det fra en forfatter, eller en filosof, som sa at hvem du er, bestemmes ut fra hvilke handlinger du repeterer». Hun er fanget i et klassisk Pushwagner-bilde hvor det å følge med på naboens rutiner også blir en del av hennes hverdagsmønster. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.