Anmeldelse: Eline Lund Fjæren – «Klokken og sengen»

I EN ETTROMSLEILIGHET i Bergen skal bokens hovedperson og jeg-forteller starte et nytt liv. Hun føler seg ferdig og avlyst. Det nye livet handler mye om rutiner: joggeturer, havregryn til frokost, persienner ned, persienner opp, pulverkaffe, oppvask (én kopp, én tallerken, én kniv) og svømming. «Viktigheten, eller nødvendigheten av rutiner, av gjentagelser: en danselærer snakket om det, hun hadde det fra en forfatter, eller en filosof, som sa at hvem du er, bestemmes ut fra hvilke handlinger du repeterer». Hun er fanget i et klassisk Pushwagner-bilde hvor det å følge med på naboens rutiner også blir en del av hennes hverdagsmønster. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X