Video: Tenåringsjentefantasi møter koreansk R&B

Den omplasserte Brooklyn-duoen Teengirl Fantasy har teamet opp med den koreanske R&B-sangeren Hoody (også kjent som 후디) på sin svulstige nye singel «U Touch Me». Låten er henten fra Teengirl Fantasys nye EP Thermal, som droppet for knappe to uker siden. Logan Takahashi og Nick Weiss omtaler den elektroniske emofesten på følgende vis: - En følelsesladet ballade i grenselandet mellom Timbaland og Trevor Horn. Se den Tatiana Valentin- og Taran Allen-regisserte videoen til «U Touch Me» under, med gjestevokal + opptreden fra stjerneskuddet 후디: Thermal er ute nå via Break World Records. Sjekk ut denne fancy hjemmesiden for mer info + musikk.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X