Video: Tenåringsjentefantasi møter koreansk R&B

Den omplasserte Brooklyn-duoen Teengirl Fantasy har teamet opp med den koreanske R&B-sangeren Hoody (også kjent som 후디) på sin svulstige nye singel «U Touch Me». Låten er henten fra Teengirl Fantasys nye EP Thermal, som droppet for knappe to uker siden. Logan Takahashi og Nick Weiss omtaler den elektroniske emofesten på følgende vis: - En følelsesladet ballade i grenselandet mellom Timbaland og Trevor Horn. Se den Tatiana Valentin- og Taran Allen-regisserte videoen til «U Touch Me» under, med gjestevokal + opptreden fra stjerneskuddet 후디: Thermal er ute nå via Break World Records. Sjekk ut denne fancy hjemmesiden for mer info + musikk.

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.