Ukas High Five: Morten Ramm lanserer nytt humornettsted

Hver uke high fiver vi noen som fortjener det – og spør om det du ikke visste du lurte på. I dag: Morten Ramm Hvem: Best kjent for mannen bak «Ramm-pasningen» på bronsjelaget til Flint Tønsberg, men også som profilert komiker og gladgutt. Hvorfor? Åpner torsdag humornettsiden humornieu.no sammen med tidligere TVNorge-fjes og #hvaerdet-profil Bjørn Asgeirsson. Morten Ramm skal fremme ny, smal humor med den nye nettsiden Humornieu. Skal virkelig mannen som er blitt kalt «the king of slapstick comedy», står bak folkekjære karakterer som DJ Dan og som fylte Spektrum til randen søke seg frem til den nye, smale humorvinen? Og hvordan? Kanskje vil onde tunger […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.