Ukas High Five: Morten Ramm lanserer nytt humornettsted

Hver uke high fiver vi noen som fortjener det – og spør om det du ikke visste du lurte på. I dag: Morten Ramm Hvem: Best kjent for mannen bak «Ramm-pasningen» på bronsjelaget til Flint Tønsberg, men også som profilert komiker og gladgutt. Hvorfor? Åpner torsdag humornettsiden humornieu.no sammen med tidligere TVNorge-fjes og #hvaerdet-profil Bjørn Asgeirsson. Morten Ramm skal fremme ny, smal humor med den nye nettsiden Humornieu. Skal virkelig mannen som er blitt kalt «the king of slapstick comedy», står bak folkekjære karakterer som DJ Dan og som fylte Spektrum til randen søke seg frem til den nye, smale humorvinen? Og hvordan? Kanskje vil onde tunger […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X