Twerk of art: Miley Cyrus debuterer som kunstner under Art Basel i Miami

Nå står ikke kunstverden til påske! Under den årlige tilstelningen Art Basel i Miami fikk mange høykulturelle fintfolk boblevannet i vranghalsen da Miley Cyrus lanserte sin visual artist-karriere (!) på Raleigh Hotel i går kveld. Med hjelp fra den tidligere Museum of Contemporary Art i Los Angeles-direktøren og kuratøren Jeffrey Deitch viste Miley fram sine psyko-psykedeliske skulpturer, laget av gjenstander fansen hennes har kastet på scenen gjennom årenes løp. Fortsetter under. Jamfør en prat med artnet i anledning årets Art Basel Miami går entusiastiske Deitch genuint god for artisten Miley: - Hun er «the real deal». Dette er sørstats-outsiderkunst, ikke ulikt Mike Kelley. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.