Twerk of art: Miley Cyrus debuterer som kunstner under Art Basel i Miami

Nå står ikke kunstverden til påske! Under den årlige tilstelningen Art Basel i Miami fikk mange høykulturelle fintfolk boblevannet i vranghalsen da Miley Cyrus lanserte sin visual artist-karriere (!) på Raleigh Hotel i går kveld. Med hjelp fra den tidligere Museum of Contemporary Art i Los Angeles-direktøren og kuratøren Jeffrey Deitch viste Miley fram sine psyko-psykedeliske skulpturer, laget av gjenstander fansen hennes har kastet på scenen gjennom årenes løp. Fortsetter under. Jamfør en prat med artnet i anledning årets Art Basel Miami går entusiastiske Deitch genuint god for artisten Miley: - Hun er «the real deal». Dette er sørstats-outsiderkunst, ikke ulikt Mike Kelley. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X