Solgunn Slåtto: – Jeg har hatt nok verv til å dekke en mannsalder

Les begrunnelsen for nominasjonen og stem på din favoritt til Årets navn her. Hvorfor tror du vi har nominert deg til Årets navn i Bergen? –Var det ikke på tide? Jeg har hatt nok verv til å dekke en mannsalder. Hvorfor fortjener du å vinne? – Fordi hvis jeg ikke vinner, så blir dere hvert fall ikke kvitt meg. Denne prisen er kronen på verket. Hva skal du gjøre med prisen når du vinner? – Jeg skal donere den til Erik Kydland for den glimrende jobben ENO har gjort for Bergen sitt musikkmiljø. Eventuelt så skal jeg drikke meg full og glemme den […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X