Foto: Christian Belgaux

Smil & Gift møter Lars Vaular

[6] Hva tenker du om at dama di kaller Kenneth Engebretsen for «Norges eneste ekte rapper»? – Det er jo på en måte jobben hennes. Hun er ute etter de ekte folkene. [1] Og du er tydeligvis ikke en av dem. – Jeg er mer en stjerne. Jeg er Norges eneste ekte rapstjerne. Du har folk som selger mer og sånn, men de har ikke min bakgrunn, de har ikke klærne mine, de har ikke accessoirene mine, utstyret mitt, mine rapferdigheter, intervjuteknikk, flow, katalog, priser, min kommersielle appell … De er ikke meg, da. [1] Apropos utstyr, så har du jo ligget deg […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X