Se CHANEL-kortfilmen «Reincarnation» med Cara Delevingne & Pharrell Williams

Den britiske supermodellen artistdebuterer med Sk8brd P-duetten «CC The World».

b
a

I anledning visningen av CHANELs Paris-Salzburg 2014/15 Métiers d’art-kolleksjon i kveld har sølvreven Karl Lagerfeld skapt kortfilmen Reincarnation, som du kanskje har lest om på 2500 kulørte blogger siste to ukene. I Reincarnation stiller CHANEL-BFF Pharrell Williams og Cara Delevingne som to uskikkelige ansatte på et østerriksk hotell på 1800-tallet, Pharrell som heisoperatør (i stilig jakke) og Cara som uskikkelig barhjelp (i lekker kjole). På et av hotellets mange vegger henger et maleri av keiseren av Østerrike Franz Joseph I og hans kone Elisabeth «Sisi», og i en drømmende sekvens transformeres maleriet til en meget levende og svevende måneskinnsvals med Pharrell og Cara, hvor den 22 år gamle supermodellen framfører duetten «CC The World› med (nesten) 20 år eldre herr Williams.

Likheten mellom Cara / Pharrell og Franz / Sisi er forøvrig slående:

Skjermbilde 2014-12-02 kl. 19.09.37

Arbeidsjernet Cara er hyrt inn som det offisielle fjeset for det franske motehusets Métiers d’art-kampanje, så hva passer vel bedre enn å synge en trall i samme slengen? Se den britiske supermodellen artistdebutere med Pharrell-produserte «CC The World» her, og se også Geraldine Chaplin gjøre stas cameo som selveste Coco Chanel:

Er du tilfeldigvis i Salzburg i aften? Skynd deg innom Hotel Schloss Leopoldskron for å få med deg CHANELs Paris-Salzburg 2014/15 Métiers d’art-visning, da vel. Schnell!