Se CHANEL-kortfilmen «Reincarnation» med Cara Delevingne & Pharrell Williams

I anledning visningen av CHANELs Paris-Salzburg 2014/15 Métiers d'art-kolleksjon i kveld har sølvreven Karl Lagerfeld skapt kortfilmen Reincarnation, som du kanskje har lest om på 2500 kulørte blogger siste to ukene. I Reincarnation stiller CHANEL-BFF Pharrell Williams og Cara Delevingne som to uskikkelige ansatte på et østerriksk hotell på 1800-tallet, Pharrell som heisoperatør (i stilig jakke) og Cara som uskikkelig barhjelp (i lekker kjole). På et av hotellets mange vegger henger et maleri av keiseren av Østerrike Franz Joseph I og hans kone Elisabeth «Sisi», og i en drømmende sekvens transformeres maleriet til en meget levende og svevende måneskinnsvals med Pharrell og Cara, hvor den 22 år gamle supermodellen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X