Pelle Politiglock: Kanskje er ikke bevæpnet politi så farlig likevel

Merk: Dette er en sak fra 2014, delt på nytt på grunn av PSTs høringssvar om bevæpning av norsk politi. PST ønsker generell, permanent bevæpning, men påpeker at det «fordrer utviklingsarbeid langs flere akser, både på strategisk, taktisk og operasjonelt nivå».    Med ny regjering har Politiet endelig fått sin vilje, og er nå bevæpnet. Mange er bekymret for at et bevæpnet politi vil føre til at uskyldige mennesker blir skutt, slik man ser støtt og stadig i det store utland. For det norske våpenkappløpet er i gang for fullt. I Oslos kriminelle miljøer er de sikkert glade for å […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X