Motemåneden oppsummert: Blått kroppshår, tissen til Iggy Azalea og garderoben til Lilli Bendriss

Månedens samarbeid I samarbeid med nettbutikkportalen FarFetch har norske Esra Røise illustrert Stella McCartneys minikolleksjon «Stella Superheroes».   Månedens garderobe Se&Hør har tatt en etterlengtet titt i Lilli Bendriss garderobe. Tross sin svakhet for gull og blondeeskapader styrer (mote)orakelet unna bruktklær – hun er for svak for andre menneskers energi. Duh.   Månedens åpning Aesop åpnet norsk filial denne måneden. Det australske skjønnhetsmerke er kjent for nytenkende butikkdesign og i Oslo har Snøhetta fått ansvar for utformingen. Butikken ligger i Prinses gate 21. Månedens trend Jenter over hele verden farger armhulehåret blått, som en bisarr forlengelse av fjorårets kjønnshårdebatt... Månedens […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X