LEUTENFEST: – Vi blir bedre mennesker for hver fest vi arrangerer og deltar på

Les begrunnelsen for nominasjonen og stem på din favoritt her. Hva synes dere selv var høydepunktet på Leutenfest? – «Strømbruddet» under Peanut Butter Wolf sitt DJ-/VJ-sett som vi fortsatt ikke er helt sikre på om var selvforskyldt eller en velvalgt kunstpause. Uansett eksploderte stemningen da han følgte opp med Rick James! Hva kunne vært bedre? – Vi gikk for full pott med 4 scener over to dager, og er happy med det, men det spørs om vi ikke samler et enda mer kraftig program på én eller to scener framover. Dere har vært flinke i 2014, hva skal dere gjøre […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X