Lanseringsfest på Kennelklubben: Årets beste-utgaven!

Woop! Woop! It's da sound of the Oslopris! Det kom 900 mennesker sist vi hadde lanseringsfest; på Kennelklubben er det bare plass til 100, SÅ VÆR TIDLIG UTE! Niels Theissen (Mandagsklubben), Karim (Retro/NATT&DAG) og Seth Skizzo (Kids Love Bass) spiller, og TKK byr på sweeeeet julepølse-deal (25 kr) fra klokken ti. I Årets beste-utgaven offentliggjør vi de nominerte til Osloprisen, Bergenprisen, Trondheimprisen og Stavangerprisen: De beste artistene, klubbene, utestedene, bøkene, filmene, stemmene, festivalene, restaurantene, kunstnerne og sceneoppsetningene, samt vinneren av den gjeveste prisen av dem alle, Årets Navn, for lang og tro tjeneste. Stas for alle involverte! Meld deg på Facebook-eventet og ta […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X