Klubb KOK er for thugz og hvermann

Les begrunnelsen for nominasjonen og stem på din favoritt til Årets utested her. Hvorfor tror du at Klubb KOK er nominert? – Vi tror Klubb KOK er nominert fordi vi leverer opplevelser som skiller seg tydelig ut i mengden. For oss er nominasjonen en bekreftelse på at folk har fått med seg at vi har et solid konsept. Hvorfor fortjener dere å vinne? – Klubb KOK fortjener å vinne fordi Bergen trenger et sted som KOK. Alle kan selge drikke og skru på musikken høyt, men ikke alle kan levere klubbopplevelser av internasjonal standard på løpende bånd. Vi har også nominert Legal og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X