Guide: Julegavetips til den du hater

Hva gir du til den som har alt og som samtidig er en skikkelig ræva person?

b
a

Det er kjipt å måtte tilbringe julaften med folk man ikke liker, og det er enda kjipere å se vedkommende kooose seg med presangene man har følt seg forpliktet til å gi dem. Ensomhet i jula er forstemmende, men «sammen er vi mer alene», som Jon Niklas Rønning en gang sa.

Hvordan kan man stagge mismotet og si «gratulerer med juledagen!» med rak rygg og svai mine? Vårt beste tips er en dum gave, slik at både du og vedkommende som får gaven på en måte redder ansikt, men ditt ansikt reddes best og mest. Her er et knippe forslag:

Skjemdump: etenklereliv.no

Skjemdump: enklereliv.no

«Endelig en lue innebygd hodelykt!» Endelig! Perfekt for den mørke, mørke (sam)tida vi er inne i.

Skjemdump: etenklereliv.no

Skjemdump: enklereliv.no

Nettsiden som selger dette påstår at «dette produktet virker litt for godt til å være sant». Lover godt! Dette er altså en liten boks som lager «en jevn ”swooshende” lyd av luft som suser» når du skal sove. En liten bråkeboks du kan sette på nattbordet, altså. Perfekt.

Skjermdump: Finn.no

Skjermdump: Finn.no

Har du en dekorinteressert slektning? Velg mellom en Dolk-stensil og dette kreative pyntepåfunnet.

Skjermdump: rockdenim.no

Skjermdump: rockdenim.no

Det fine med å gi klær er at de alltid må prøves med en gang. Uansett.

Skjermdump: Ebay.com

Skjermdump: Ebay.com

En gitar signert av Chad Kroeger fra Nickelback er litt dyrt med frakt og alt det der, men det skal være dyrt å gi fæle ting til fæle folk.

Skjermbilde 2014-12-11 kl. 11.34.22

Det lure med å gi Paulo Coelhos årskalender er at du kan gi en ny utgave av den hvert år,  og hvis du begynner med fjorårets er du på en måte et år foran, noe som sikkert strider mot vær i nuet-tankegangen til Coelho, men som er midt i blinken for vær et år foran-tankegangen til Coelho.

Skjermbilde 2014-12-11 kl. 12.08.57

Høye valutakurser og økte avgifter fra regjeringen i 2015! Gjør en du hater en bjørnetjeneste: Kjøp hårnett, klistremerker og div. plastkopper NÅ!

Boblere: Gavekort på Gunerius, gavekort på Sats, abonnement på Ny Tid, gaveabonnement på Ny Tid,  kort med Gunerius-bygget på, hårvann, munnvann, vann, vanter med Ny Tid-logoen, sats (altså råstoffene man blander sammen med brennevinsbrenning), små lys formet som griser, Jo Nesbø.

Fant du ikke noe du hatet? Sjekk vår guide til metafysiske julergaver, da.