John Maus psykoanalyserer Ariel Pink: «Han er ikke misogynist. Han er nymfoman»

Genierklærte Ariel Pink er også (selv)erklært misogynist og homofob. Med hans hyllede «Pom Pom» fra i høst kom også intervjuene, som Pink har gjort til en øvelse i å spy ut kontroversialiteter. Han har for eksempel kalt Grimes «dum og tilbakestående» og i et Pitchfork-intervju endte han opp med å uttrykke sin støtte til Westboro Babtist Church. I et nylig intervju med D2 uttalte han om homofile at «Verden er laget for foreldre, av foreldre, ikke for individer, sinte, forurettede barn som på død og liv skal leve ut sine private fantasier, ha en masse rettigheter. De er ikke proaktive, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X